Triušis, troškintas saldžiarūgščiame marinate

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

zuvele
(rec. is žurnaliuko PRAVDA).

600/800 G TRIUŠIO, MILTAI, SVOGŪNAS, DU SALIERO STIEBAI, STAMBI MORKA,100 G ŽALIŲ ALYVUOGIU BE KAULIUKO, KAPARELIAI DRUSKOJE,SAUJELĖ JUODŲJŲ RAZINŲ, SAUJELĖ KEDRO RIEŠUTŲ.150 G VYNO ACTO, DRUSKA, KELI ŠAUKŠTELIAI, CUKRAUS, LAURO LAPELIS  ,PIPIRAI, BALTAS VYNAS.

Dabar triušių mėsa puiki ir be konservavimo acte, bet pikantišką saldžiarūgštį patiekalą pasigaminti taip pat lengva, kaip… dobiliuką sugraužti:)

TRIUŠIO GABALĖLIUS APVOLIOJAME MILTUOSE IR APKEPINAME IKI RUDUMO.KITOJE KEPTUVĖJE APKEPAM SVOGŪNĄ IR MORKĄ.SUDEDAM SALIERUS,ALYVUOGES, KAPARELIUS, RAZINAS, RIEŠUTUS IR PRIESKONIUS.SUPILAME ACTĄ IR CUKRŲ. VISĄ ŠĮ PADAŽĄ REIKIA VIRINTI APIE 45 MIN.-  ANT MAŽOS UGNIES.

PATIEKALĄ PATEIKIAME SU KUKURŪZŲ KOŠE, GERKLĘ SKALAUJAME VYNU.

IŠ PRADŽIŲ SKONIS BUS NEĮPRASTAS. NENUSIMINKITE-KAI SUKIRSITE PUSĘ, KARPYSITE AUSIMIS -VISAI KAIP TRIUŠIS :P

panašūs įrašai

2 Responses to “Triušis, troškintas saldžiarūgščiame marinate”

  1. audrius says:

    Aciu, nuostabus receptas- be galo skanu ir kitaip nei …jums reikes morkos, bulves, miltu ir bulijono… 😉

  2. digit says:

    Aciu! Nieko neiprasto, tiesiog labai skanu, labai turtingas skonis…

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011