Faršu įdaryti burokėliai
|komentarų nėra
2 kg burokėlių, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, o,5 stiklinės grietinės, 2-3 šaikštai džiūvėsėlių, druska, pipirai.
Nedidelius burokėlius išverdame, nulupame, išskobiame vidų ir sudedam faršą.Jam mėsą sumalame, sumaišome su kepintais svogūnais, druska ir pipirais.Įdarytus burokėlius apvoliojame džiūvėsėliuose, apšlaikstome pašildytu sviestu ir kepam orkaitėje. Valgom su grietine.
Šaltinis -Savaitė su TV
miglės trigrašis. Burokėlius geriau virti kiek pasūdytame vandenyje, į faršą žalėsių negailim, geriau jei riebesnis/sultingesnis.Vietoj grietinės tikrai nekenks koks baltas padažiukas -bešamelinis pvz. 😉
O kai atšąla -visai nebloga užkanda ir šiaip su majonezu, o su SPILVA padažu “Tūkstantis salų” -išvis gerai 😉