Sūrio sriuba su mėsos faršu

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 4.33 iš 5)
Loading...

ziema

Reikia:
apie 500 gr mėsos faršo
morkų
ryžių
indelio konservuotų žirnelių
dėžutės tepamo sūrelio (Mūsų ar Mildutė)

Į virintą vandedį sudėti prieskoniais paskanintą faršą.Kai paverda, nupilti ir užpilti iš naujo, jei nesinori, kad būtų rieboka.Dar paverdam,sudedam kubeliais pjaustytų morkų ir  ryžių kelis šaukštus. Kai suminkštėja, sudedam konservuotus žirnelius ir sūrį, druskos – pagal skonį. Užvirė -viskas, galima valgyti. O sotu- antro patiekalo jau  tikrai nebereikia ;).

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011