Su svogūnais konservuoti pomidorai

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 10 , reitingas: 3.70 iš 5)
Loading...

migle

 Ketvirtadalį litrinio stiklainio pridėti žiedais pjaustytų svogūnų, įdėti lauro
lapelį, kelis kvapniuosius pipirus ir pridėti iki viršaus mažų raudonų pomidoriukų(vynuoginių).

Užpilti verdančiu MARINATU:
1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas acto 1 litrui vandens – taip, kad dar galima būtų įpilti 2-3 šaukštus aliejaus(iki pat stiklainio viršaus).

Stiklainį pridengti metaliniu dangteliu ir karštame vandenyje sterilizuoti 5-7 min. Po to užsukti stiklainius ir apversti dangteliu žemyn,kol atvės.

Virjes
Dar vieną eilutę dedame pjaustytų (jei dideli) arba mažučių  nepjaustytų agurkiukų. O toliau – viskas taip pat. Skanu 😛

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011