Su svogūnais konservuoti pomidorai
|komentarų nėra
Ketvirtadalį litrinio stiklainio pridėti žiedais pjaustytų svogūnų, įdėti lauro
lapelį, kelis kvapniuosius pipirus ir pridėti iki viršaus mažų raudonų pomidoriukų(vynuoginių).
Užpilti verdančiu MARINATU:
1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas acto 1 litrui vandens – taip, kad dar galima būtų įpilti 2-3 šaukštus aliejaus(iki pat stiklainio viršaus).
Stiklainį pridengti metaliniu dangteliu ir karštame vandenyje sterilizuoti 5-7 min. Po to užsukti stiklainius ir apversti dangteliu žemyn,kol atvės.
Virjes
Dar vieną eilutę dedame pjaustytų (jei dideli) arba mažučių nepjaustytų agurkiukų. O toliau – viskas taip pat. Skanu 😛