TROŠKINTAS VIŠČIUKAS (ARBA ANTIS)AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ PANIRUOTĖJE

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

 jara

Paukštį supjaustyti, nulupti odą ir 4 val pamirkyti(vartant) aliejuje su apelsino sultimis ir šaukšteliu druskos( vieno nedidelio apelsino sultys, aliejaus – pusė stiklinės).  Apvolioti džiuvėsiuose, sumaišytuose su avižiniais dribsniais, ir apkepti abi puses – maždaug 10 min kiekviena pusė. Sudėti į platesnį indą – kad gautųsi viena eilė, dar užberti džiuvėsėlių su dribsniais ir ant labai lengvos ugnies pakaitinti apie 20 min. Troškinant reikia įdėti ir gerai nuo baltos masės išvalytą apelsino žievelę.
Skanaus, man labai patiko.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011