VARŠKĖS PYRAGAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

GUTE

Reikia:
250 g miltų
50g krakmolo
200 g cukraus
4 pakelių varškės
4 kiaušinių
1 indelio grietinėlės
150 g sviesto
2 pakelių vanilinio cukraus
pusės šaukštelio kepimo milt.
1 citrinos

Paruošimas:
Tešla pagrindui:
150 g miltu + 50 g cukraus + 1 pak. vanil cukraus+ kepimo milt. + 1 kiausinis + žiupsnelis druskos = viską sumaišyti. Tada prideti 75 g sukapoto sviesto ir viska suminkyti i tešla. Ją iškloti kepimo skardą ir kepti 200 º orkaitej 10 min. Tada uždeti varskę
Varškė:
4 pak. varškės + citrinos sultys + 50 g krakmolo + 100 g cukraus + 3 tryniai.Viską sumaišyti. Atskirai išplakti 3 baltymus ir atskirai grietinelę. Po to viską atsargiai įmaišyti į varškę. Šią masę dėti ant pakepusio pagrindo ir apibarstyti tešlos trupiniais.
Tešla trupiniams:
100 g miltu+ 50 g cukraus + 75g sukapoto sviesto.Sumaišyti ar suminkyti ir aptrupinti pyragą.
Viska kepti 170º orkaitej apie 70-80 min.
Skanaus .

uzsieniete

500 g varškes(pertrintos) 20% rieb.
500 g ” (  ) 40% ”
250 g sviesto
220 g cukraus
4 kiaušiniai
2 pak.paprasto vanilinio pudingo
1 arb.šaukšt.kepimo miltelių
sauja razinų
Ištirpintą sviestą, cukrų, varškę, trynius, pudingą, kepimo miltelius išplakti mikseriu, sudėti nuplautas razinas, atsargiai imaišyti išplaktus baltymus.

Kepimo formą ištepti riebalais, barstyti maltais džiuvėsėliais.
Kepti 1 val. 190 C (viršus+apačia). Jei dega viršus- likus 10-15 min. uždengti folija.
Ypač gerai kepa mikrobangėje su karštu oru.
Skanaus!

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011