Dar vienas obuolių padažo variantas
|komentarų nėra
bzikas
Galimas dar vienas jau publikuoto obuolių padažo variantas:
alyvuogių aliejus (nors galima ir paprasto), svogūnai, obuoliai.Viskas pakepama, kol suminkštėja.Kas mėgsta – dar galit kartu pakepti ir susmulkinto česnako.Įberiam druskytės, pipiriukų, lauro lapeliuką ir, kai jau baigia kepti – keletą šaukštelių (ar šaukštų – tai priklauso nuo padažo kiekio) paruoštų garstyčių iš stiklainiuko. Aš naudojau švelnias , nes nemėgstu aštriai .
Man šis padažas labai patinka prie keptos žuvies (dar patroškinu ją tame padaže, kad įsigertų skonis), su karštomis burokėlių salotomis (su mairūnu) ir bulvių koše. Manau, turėtų tikti ir su vištiena, ir su kiauliena.Taip pat prie žuvies labai skanu su česnakais keptos morkos (daug prieskonių nededu, nes “užmuša” produktų skonį – tik druskos ir pipirų).