KARŠTOS BUROKĖLIŲ SALOTOS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

teta

Virti burokėliai
svogūno galva
(pagal reikalą – česnakas)
sviesto/aliejaus
greitinės
kvp. pipirų, lauro lapas
grietinės
druskos

Pakepinti susmulkintą svogūną ant aliejaus ar sviesto (galima ir to, ir to ) Kai apkeps svogūnai, sudėti tarkuotus burokėlius, dar truputį pakepinti, įmesti lauro lapą, kvp. pipirų. Viską užpilti grietinę , leisti kad užvirtų .ir psio (išimti lauro lapą)

Labai tinka prie žvėrienos. Valgant su kiauliena įdėti smulkinto česnako. Skanu ir atšalus.

Man šios salotos tinka pie visų mėsų, gal tik prie keptos vištos – ne. O jau prie vištos ir kalakuto faršo kotletų, netikro zuikio – nė neklauskit 😛

bzikas

Aš gaminu taip, kaip parašyta smetoniškame recepte, tik be grietinės ir būtinai dedu mairūno ir kartu su svogūnu pakepinu obuolį.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011