DZŪKIŠKA “TEKILA”

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Miglė

1 porc. reikia:
50 gr. “cikrinės” RUGINUKĖS,
 lašelioko citrinos sulčių ir žiupsnelio druskos – “in duobutę” tarp didžiojojo ir rodomojo KAIRĖS    rankos pirštų plaštakos išorinėje pusėje,
riekutės citrinos (užkandai).

EIGA: “in duobutę” tarp nurodytų pirštukų  pakrapinam kelis lašukus citrinioko sulčių.PABARSTOM TĄ VIETUKĘ ŠVELNIAI druskutės žiupsneliu.

GILIAI ĮKVEPIAM.                                                                     

ANT SMUGIO  😆 palaižom minėtis ingredientais paskanintą  delnuko duobukę;

SULAIKYTO KVAPO STADIJOJE “ĮTRENKIAM ” ruginukės dozę.

UŽKANDAM citriniuko griežinėliu.

Giliai iškvepiam.
Skanaus 😛

p.s. Patiekalas naudotinas net tiems, kas genetiškai alergiški  šiam spygliuočių miškų patalų “augintiniui” -ar tik ne sveikiausiam tarp visų ‘nuodų”  …
p.p.s. -kas itin jautrūs ir t.t. – REKOMENDUOTINA  -dėl viso pikto – laikyt netoli nosies ruginės duonikės riekutę :jei užims kvapą net po atliktų procedūrų -prašyč pauostyt duonukę, po to ana užkąsti  .
 

 TIKROS RUGINUKĖS ATPAŽINIMO TESTAI.

1 veiksmas .Butelioką su skysčiu mažumytį pakratom.Jeigu ano paviršiuje pasigamina oro burbuliukų vainikėlis -reiškia -naminukė.Bet dar tikrai neaišku, ar ruginė, ar runkelinė ir t.t. juolab -ar nepraskiesta ir be priemaišų.

2 veiksmas. Į šaukštelį įpilam minėto skysčio.Pamėginam uždegti degtuku.Jeigu užsidega -koncentracija tinkama -nepraskiesta. Kuo mažiau visokių nesveikų priemaišų -tuo liepsnelė melsvesnė.Aukščiausios prabos gaminys degs švarutuke melsva liepsneleJeigu liepsna daugiau rausva -patartina susilaikyt nuo vartojomo…

3 veiksmas. Tarp delnukų įkrapinam kelis  menamos samanės lašukus.Delnukus patrinam viens į kitą.Išdžiovinam vėjyje. Pauostom. Jeigu skaniai  kvepia rugine duonele , vadinasi-TIKRA RUGINUKĖ.

Jeigu kvepia burokais ar dar velnias žino kuom -PATARTINA IŠTRENKTI BET KUR -išskyrus savo gerklę/pilvą…

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011