MARINUOTI GRYBAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 29 , reitingas: 3.52 iš 5)
Loading...

Virjes
Siūlau  jau kelis metus praktikuojamą grybų  marinavimo receptą.
Nuvalytus grybus išverdame, nusunkiame , tada suverčiam į puodą ir pilame ant jų šaltą vandenį – tiek, kad apsemtų. Pilant vandenį jį reikia matuoti. Aš pilu litriniu stiklainiu ir skaičiuoju.  1 LITRUI vandens reikia :
1,5 valg. šaukšto druskos,1 valg. šaukštą cukraus, 1 arb. šaukštelį citrinos rūgšties, pipirų, lapelių, labai skanu krapai ( jeigu turime).

Marinatą užviriname ir paverdame  vis pamaišant ~10-15 min. Tada – į iškaitintus stiklainius- uždarom, apverčiam aukštyn kojom, palaikom  taip, kol atvės .. Jei vėsus sandėliukas ar rūsys – galima laikyti ir ten, nebūtinai šaldytuve. Pabandykit.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011