Blynai su varškės sūriu ar…obuolio riekelėmis

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Virjas sako:

 Parašysiu ir aš savo šeimynos labiausiai mėgstamų blynų receptą. Nors darau viską iš akies – bet kaip nors :wink:


Imam miltų, įmušam kelis kiaušinius , (galim 2-3 kiek tuo metu po ranka) :razz: , beriam  žiupsnelį druskos , kas nori saldžiau – gali cukraus , pilam pieno ir užmaišom tirštą tešlą. Tada imam varškės sūrio , pjaustom nestorom riekutėm-  maždaug  pusės degtukų dėžutės  dydžio. Dedam po gabalėlį sūrio į tešlą- apvoliojam gražiai ir šaukštu dedam į įkaitintą keptuvę. It taip toliau, kol prisideda pilna keptuvė. Apverčiam, aišku, kai apkepa :razz:

Tada dedam į lėkštę ir valgom kas su kuo sugalvojam- mums dabar skaniausia su avietėmis .O sūris gaunasi toks laaaaabai skanus, tąsus . Jeigu kiek lieka nesuvalgytų ir atšąlusių- mikrobangėm ir suvartojam, nes šie blynai skanūs tik karšti :lol:
Skanaus ! Pabandykit :lol:

Genija

 Mano mama panašiai  kepa, tik vietoj sūrio  –  obuolio riekelės viduje. Teš la ir procesas lygiai tokie patys. Reikia tik, kad obuoliukas perkeptų. Bet jau kaaaaip skanu. Visus obuolius išlesu iš tų blynų :))))

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011