Blynai su varškės sūriu ar…obuolio riekelėmis
|komentarų nėra
Virjas sako:
Parašysiu ir aš savo šeimynos labiausiai mėgstamų blynų receptą. Nors darau viską iš akies – bet kaip nors
Imam miltų, įmušam kelis kiaušinius , (galim 2-3 kiek tuo metu po ranka) , beriam žiupsnelį druskos , kas nori saldžiau – gali cukraus , pilam pieno ir užmaišom tirštą tešlą. Tada imam varškės sūrio , pjaustom nestorom riekutėm- maždaug pusės degtukų dėžutės dydžio. Dedam po gabalėlį sūrio į tešlą- apvoliojam gražiai ir šaukštu dedam į įkaitintą keptuvę. It taip toliau, kol prisideda pilna keptuvė. Apverčiam, aišku, kai apkepa
Tada dedam į lėkštę ir valgom kas su kuo sugalvojam- mums dabar skaniausia su avietėmis .O sūris gaunasi toks laaaaabai skanus, tąsus . Jeigu kiek lieka nesuvalgytų ir atšąlusių- mikrobangėm ir suvartojam, nes šie blynai skanūs tik karšti
Skanaus ! Pabandykit
Genija
Mano mama panašiai kepa, tik vietoj sūrio – obuolio riekelės viduje. Teš la ir procesas lygiai tokie patys. Reikia tik, kad obuoliukas perkeptų. Bet jau kaaaaip skanu. Visus obuolius išlesu iš tų blynų :))))