GARUOSE VIRTAS FARŠO RULETAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

Katinas

Iškočioji plonai bemielę tešlą – 1mm (aš perku gatavą). Patepi lakštą sviestu, margarinu, grietine – pagal įdarą. Tolygiai uždedi faršo sluoksnį ir suvynioji ruletą. Tada  dedi ant pateptos riebalais „mantovkės“( virimui garuose  skirto specialaus puodo ,)lentynos ir 35-40 min. verdi garuose. Aš į faršą privarau žiauriai svogūnų, prieskonių negailiu. Tiesa, darydavau kiaulinį, kalakuto nesumedžiojau… Įdarų galima visokių pridaryti – su bulvėm, daržovėm. Ruletas virdamas truputį išsipučia ,tad geriau tarp ruletų palikti tarpus.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011