NEBANALŪS VAFLIAI SU BANALAUS FARŠO ĮDARU
|2 komentarai
valkatinė
Viena iš išeičių karštam patiekalui su min. vargo/babkų ir max. efekto/sotumo jausmo.
1. Perkam banalių pigių vaflių paką.
2. Perkam kažkiek dešrelių ar kažkiek faršo.
3. Užmaišom kažkiek dar banalesnės tešlos blynams (miltai, pautas, kažkiek pieno).
4. Išverdam kažkiek banalios bulbų košės.
GAMYBA
1.Vaflių paką vienu peilio smūgiu perpjaunam perpus (arba perkam apvalius).
2. Ant kiekvieno iš jo gabalų užtepam bulbų košės, dėl ko anie ant smūgio suminkštėja.
3. Per vidurį įdrebiam dešrelę ARBA prieš proceso pradžią aliejuje su prieskoniais /žolėm pakepinto mėsos faršo (atvėsusio).
4. Suvyniojam įdarą į jau suminkštėjusį vaflių pagrindą, apvoliojam dar blynų tešloje ir – kepam keptuvėje ant aliejaus, kol GRAŽIAI apskrus.
Skanaus.
Tai- parodija mano pateiktam blynų su vafliais ir uogiene receptui.
Prisijuokiau iki soties.
Skirtumas tik tas, kad pas Tamstą su uogiene, o čia -su mėsuke.
Kitaip tariant – tuo pačiu principu galimi gaminti tiek “antrieji” ,tiek saldieji patiekalai.
Bet kokiu atveju –
SVARBIAUSIA -TEXNOLOGIJOS TAISYKLINGUMAS bei praktiškmas 😀