Garuose virti koldūnai su raugintais kopūstais ir mėsa.
|1 komentaras
Urte
Suminkom kiaulienos faršą su raugintais kopūstais – tame farše jų turi būti nemažai . Po to iškočiojama paprasta tešla (miltai ir vanduo), supjaustoma kvadratais.Ant tų tešlos kvadratėlių dedamas faršas , sulipdoma tokiu principu -paimam priešingus kampus ir padarom “namelį”.
Esmė virime – tie koldūnai dėdami į puodą ant grotelių, pateptų aliejumi, kad nepriliptų ir verdami garuose berods ~15 minučių .Negali būti jokio kontakto su vandeniu.
Išvirę ant garų tie virtiniai tikrai labai sultingi ir skanūs.
vietoje kopustu galima drasiai naudoti bet kokia zaluma. maniskis patiekalas buvo su Sherniena :), svogunu laiskais, krapais. garinti zveriena reikia nepalyginamai ilgiau lyginant su iprasta mesyte.
dekui uz recepta.