Garuose virti koldūnai su raugintais kopūstais ir mėsa.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Urte

Suminkom kiaulienos faršą su raugintais kopūstais – tame farše jų turi būti nemažai . Po to iškočiojama paprasta tešla (miltai ir vanduo), supjaustoma kvadratais.Ant tų tešlos kvadratėlių dedamas faršas , sulipdoma tokiu principu -paimam priešingus kampus ir padarom “namelį”.
Esmė virime – tie koldūnai dėdami į puodą ant grotelių, pateptų aliejumi, kad nepriliptų ir verdami garuose berods ~15 minučių .Negali būti jokio kontakto su vandeniu.
Išvirę ant garų tie virtiniai tikrai labai sultingi ir skanūs.

panašūs įrašai

One Response to “Garuose virti koldūnai su raugintais kopūstais ir mėsa.”

  1. Giedras says:

    vietoje kopustu galima drasiai naudoti bet kokia zaluma. maniskis patiekalas buvo su Sherniena :), svogunu laiskais, krapais. garinti zveriena reikia nepalyginamai ilgiau lyginant su iprasta mesyte.
    dekui uz recepta.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011