PAPRIKŲ IR GRYBŲ RAGU
|komentarų nėra
vertė miglė
- Rec. tinka garpuodžiams
4 paprikos,
200 g grybų
3 pomidorai
1 svogūnas
1 agurkas
4 šaukštai aliejaus
petražolių žaluma
daržovių prieskoniai
muškato riešuto
juodųjų maltų pipirų
druskos
Grybus supjaustyti gabaliukais,paprikas -pusžiedžiais, pomidorų minkštimą -skiltelėmis.
Grybus ir susmulkintus svogūnus sudėti greitpuodin( į tą indą, kur kur ryžiams skirtas),palaistyti aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais.Tuomet išdėlioti pomidorus ir paprikas.Pabarstyti daržovių prieskoniais, muškato riešutu.Troškinti garuose 15 minučių.Po to patiekalą papuošti agurko skrituliukais ir petražolių šakelėmis.