ĮDARYTOS CITRINOS:
|1 komentaras
Na va -pagaliau sužvejojau pamestą receptuką .Gal, sakau, ir Velykom tiks, jei patrauks ant skanių įmantrybių:)
Ezys
Įdarytos citrinos dviems asmenims: ruošiat 15min.,šaldytuve palaikot 30 min.
2 su geriama soda gerai nušepečiuotos geltonos citrinos, pankolio stiebeliukas, 4 uoginiai pomidorai, 30gr fetos sūrio(12 kubeliu), 5 žalios alyvuogės be kauliukų, 1 arb.š. alyvų aliejaus šapelis to vadinamo thym (past.- čiobrelis),druskos, maltų žalių ar juodų pipirų. Nupjaunat citrinos viršūnę ir išskaptuojat citrinos turinį į sietelį virš indelio – surenkat arb.šaukštelį sulčių. Sukapojat pankolį, supjaustot pomidoriukus gabalyčiais, sumaišot su fetos kubeliais, ir perpus perpjautom alyvuogėm, palaistot citrinos sultimis, alyvuogių aliejum ir sutrupinat ta t h y m, kiek pasūdot ir papirinat. Paruosta “farsa” kemšat į citrinas, viska atšaldot 30 min. šaldytuve. Patiekiat su salotos ar kinietiško kopūsto lapu. SKANAUS!
O, atrodo, labai skanu