Pangasija -karpio “pusseserė” :)

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 4.40 iš 5)
Loading ... Loading ...

tetule
Važiuodama į darbą pagalvojau, kad dalijantis savaitgalio įspūdžiais reikia paminėti skaniausią valgytą patiekalą. Šįkart  tai buvo pangasija icon razz Pangasija  karpio pusseserė :) icon razz Pangasija  karpio pusseserė :) icon razz Pangasija  karpio pusseserė :)

O gaminom šitaip: - paprieskoniais pabarstėm, citrinos užlašinom, dėjom ant folijos, dar užmetėm patroškintų svogūniukų, paprikų ir  -vos vos majonezo. Folijos kraštelius užlankstėm ir dėjom tuos “ryšuliukus” ant grotelių virš žarijų. Patroškinom/pakepėm – na, labai labai labai labai patiko su žaliomis daržovėmis. Tikrai verta dėmesio žuvytė icon razz Pangasija  karpio pusseserė :)

Miglė

Graikiškai užkepta pangasija
Patiekalui pikantiško skonio suteikia rūkytas lydytas sūris .

Reikia:

3 pangasijos file, 2 svogūno galvutės, 4 pomidorai, majonezas, 300 gr rūkyto lydyto sūrio; po vieną pundelį krapų ir  petražolių; druskos, pipirų.

Žuvį atšildom -galima ir šaltam vandeny.Susmulkinam gabalėliais. Išdėliojam inde, kuriame kepsime.Truputį žuvį pasūdom.Ant viršaus pabarstome  pusžiedžiais supjaustytų svogūnų .

Ant jų beriame salotas: iš  kubeliais pjaustytų pomidorų, smulkintos petražolių ir krapų žalumos,kubeliais supjaustyto sūrio.Mišrainės turinį sumaišome  su majonezu.

Kepam  orkaitėje 30-40 min. 250 laipsnių temperatūroje.

 ………

šaltinis – http://kuking.net/my/viewtopic.php?p=879285#879285 , ten su paveiksliukais, galit pasižiūrėt.

xxx
Labai skani pangasija - iškepta ir po to troškinta grietinėlės/ grybų padaže. Galima ir su šviežiais, ir su džiovintais -pvz. pievagrybiais.

BET NE PRASČIAU(TAČIAU -KITAIP…) -banaliai apvoliojus miltuose bei stiprokai ant aliejaus pakepinta.Burnoje tirpsta -net be nieko
“Atradau”  idealiausią visom prasmėm garnyrą -ugi…  švieži AGURKIUKAI: išlaisvinti iš skūros, l. smulkiai supjaustyti, pabarstyti krapukais ir užpilti kuo liesiausia grietine ar jogurtu.
PASAKA :lol: 

panašūs įrašai



2 komentarai


  1. Fantasy sako:

    Labai geras receptas. Zuvis tampa tokia aromatinga nuo krapu, pomidoru ir petrazoliu. nebeliko to specifinio skonio. Tik as dar cesnaka naudojau (3 filiukem – 2 skilteles) galima ir maziau ir daugiau det pagal skoni. Dar uzbarsciau raudonelio nes tai irgi labai derantis prieskonis prie pangasijos.

    5/5


  2. Antanas sako:

    Pažiūrekit šį filmuką ir daugiau nebenorėsit Pangasijos (Catfish)

    http://www.chrishilaire.com/mekong-river-catfish/

Pasisakyk ir tu!

*



visos teisės saugomos © 2006-2011