TROŠKINTA STIRNIENA
|3 komentarai
Austrė
Geriausia ir paprasčiausia (net ir menkai patyrusiai) – supjaustot stirnieną guliašiniais gabaliukais, išspaudžiat citrinos (vyno nebūtina), galit ir sojos ar vorčesterio dėti, pipirų, druskos. Palaikot kokias dvi valandas – keturias paras (taip taip, ją galima ilgokai šaldytuve laikyti). Jei neturit laiko, tai ir valandos užteks. Jei norit, dedat rozmarinų, čiobrelių, gerai apkepat labai karštame aliejuje ir troškinat 1-2 val. Jei norit, įpilat vyno, jei norit – ne. Prieš pabaigą dedat česnako (man labai patinka), grietinės, jei norit riebiau ir … apsiryjat…
Čia vadinasi kaip noriu taip improvizuoju: norit dėkit norit nedėkit.Pati paimprvizuodama ir be tokių receptų gali pasidaryti. Sori, tiesiog pirma pasitaikiusią mintį parašiau perskaičius šį receptą.
Liuks. Mes laikeme para, tad kepeme apie 30 min., bet skonis neispasakytas. Skanaus!!!
O man tai padėjo susigaudyti 😀