Karštas šokoladas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.50 iš 5)
Loading...

r

Užvirini pieną, nuimi nuo ugnies ir sumeti sulaužytus šokolado gabaliukus, dar cukraus kiek pridedi. Paskaninimui vanilės gali įmesti.

Proporcijos tokios:
1 vanilės ankštis (jeigu poniškai :))
1 l pieno
100 g šokolado, betgi kartaus, turi būti ne mažiau kaip 70 procentų kakavos,
1 valg. šaukštas cukraus (gali būti su vanile, jei paprasčiau)

Pagražinimui:
4 valg. šaukštai plaktos grietinėlės
šiek tiek peiliu atluptų šokolado drožlių
Užvirini pieną su vanilės ankštimi, ankštį išimi. Piene ištirpini šokoladą su cukrumi, vis pieną maišydama. Žiūrėk, kad šokolado į verdantį pieną nesudėtum, nes skonis pasigadina. Paskui jau pagražini: į puodelį dedi šaukštą plaktos grietinėlės, ant viršaus paskuti šokolado. Skanaus 😛

panašūs įrašai

2 Responses to “Karštas šokoladas”

  1. Šokoladas says:

    Skanu ir paprasta. Jei tik ne vaniles ankstis:) Kur as ja galeciau rasti?

  2. Genija Genija says:

    Argi prieskoniu parduotuvese nera?

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011