» Obuolių-ryžių apkepas (be gliuteino) SKANAUS, VISADA!

Obuolių-ryžių apkepas (be gliuteino)

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

r
 

3/4 l pieno
žiupsnelis druskos
150 g apvirtų ryžių
1 vanilės ankštis
2 kiaušiniai
2 valg. šaukštai cukraus
500 g obuolių
1 valg. šaukštas citrinos sulčių
2 valg. šaukštai cukraus pudros

Užvirinamas pienas su druska. Jame ryžiai ant silpnos ugnies šutinami 30 min. Orkaitė pakaitinama iki 200 laipsnių Celsijaus.

Sumaišomi tryniai+ cukrus+vanilė+ryžiai. Baltymai išplakami ir įmaišomi. Obuoliai nulupami, išimamos sėklos, supjaustomi.

Apačioje dedame ryžius, viršuje obuolius, neblogai dar pridėti mirkytų razinų. Ant paties viršaus citrinos sultys, cukraus pudra.

Kepti 20 min, kol pagelsta.

panašūs įrašai

2 Responses to “Obuolių-ryžių apkepas (be gliuteino)”

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011