KEPENŲ SRIUBA

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

Virjes

Kepenis supjaustau plonomis riekelėmis -tokio ilgumo, kad tilptų į valgomąjį šaukštą.Išplaunu.
Verčiu į stipriai įkaitintą keptuvę su riebalais ( SIAUBAS , bet taip yra 🙄 ), apskrudinu tiek, kad vidus liktų minkštas, net pusžalis.

Tuo metu užvirinamas vanduo – tiek, kiek virsime sriubos .Čia pat sutarkuoju morką, dedu susmulkinto ir pakepinto svogūno ir verčiu apkeptas kepenis. Riebalų- jei matau, kad bus per riebu- nepilu,užtenka likusių ant kepenų.
Dedu pipirų, druskos, įmetu lauro lapą ir verdu – ne daugiau kaip 10-15 minučių.
Baigiant sriubai virti, pusėje stiklinės šalto (geriausiai -virinto) vandens gerai išmaišau kaupiną arbatinį šaukštelį miltų ( žiūrint kokio tirštumo norisi ) ir supilu sriubon.
Užverdu.
Į lėkštę,jeigu turiu įpjaustau krapų arba svogūno laiškų.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011