Šviežių voveruškų sriuba

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Miglė

Turėjau veršienos sultinio, tai pradžiai pripjausčiau į jį 3 morkas.Po kokių 5 min. dribtelėjau 8 supjaustytas bulves, druskos/pipirų.

Ant alyvuogių aliejaus patroškinau svogūnėką ir galop suverčiau gerą saują šaldytų krapų(šviežių, gaila, neturėjau).Dribtelėjau keptuvėn porą šaukštelių miltų ,šiek tiek pakaitinau, vis pamakaluodama.

Po to į sultinį sumečiau voveruškų – maždaug 200 gr. ir keptus/ miltuotus svogūnėlius.Paviriau drauge viską – apie 15-20 min.
O grietinę tai jau lėkštės dugnan dėjau.Paprasta, bet skanu.

Aišku, dar skaniau būtų, jei svogūnėkus ne aliejuje, o sviestuke pakepinčiau. Beigi tie sumauti xolesteroliai … 🙁

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011