Šviežių voveruškų sriuba
|komentarų nėra
Miglė
Turėjau veršienos sultinio, tai pradžiai pripjausčiau į jį 3 morkas.Po kokių 5 min. dribtelėjau 8 supjaustytas bulves, druskos/pipirų.
Ant alyvuogių aliejaus patroškinau svogūnėką ir galop suverčiau gerą saują šaldytų krapų(šviežių, gaila, neturėjau).Dribtelėjau keptuvėn porą šaukštelių miltų ,šiek tiek pakaitinau, vis pamakaluodama.
Po to į sultinį sumečiau voveruškų – maždaug 200 gr. ir keptus/ miltuotus svogūnėlius.Paviriau drauge viską – apie 15-20 min.
O grietinę tai jau lėkštės dugnan dėjau.Paprasta, bet skanu.
Aišku, dar skaniau būtų, jei svogūnėkus ne aliejuje, o sviestuke pakepinčiau. Beigi tie sumauti xolesteroliai … 🙁