Gedimino Kirkilo žuvienė

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

800 g. įvairios smulkios žuvies,600 g lydekos, 4 vidutiniai svogūnai, 6 vidutinės bulvės, 1 šaukštas sviesto.
Prieskoniai:petražolės, pipirai, lauro lapai, druska
Užkaičiu vandenį.Lydekas nuplaunu, išdarinėju kaulus ir supjaustau gabalėliais.Tada nuplaunu smulkias žuvis, jas išdarinėju ir kartu su lydekų kaulais dedu į verdantį vandenį.Virti reikia apie 1 val.Vėliau sultinį perkošiu, sudedu pjaustytas bulves,per pusę perpjautus svogūnus bei lydekų gabalėlius.Verdu apie pusvalandį.Baigiant virti įberiu pipirų, lauro lapų ir druskos.Išvierus puodą nukeliu, įdedu sviesto ir palaikau uždengtą 5 min.Skanaus.

(iš socdemų leidinuko)

panašūs įrašai

One Response to “Gedimino Kirkilo žuvienė”

  1. ramas says:

    nu nx nesamone kokia kirkilo dar cia skaitosi..asilo zuviene:)))

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011