Kopūstų pudingas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

Zosė
Reikės:
½ didelio kopūsto
faršo (kiek turi)

Kopūstą supjaustyti ir patroškinti, padruskinti.
Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais.
Į ugniai atsparų indą gražiai sudėti faršą,
ant jo gražiai supilti troškintus kopūstus,
įpilti sultinio (galima – vandens) ir kišti į orkaitę.

Aš pamėginau  šitą reikalą patobulinti ir į kopustus pribėriau kmynų, įtarkavau morką.
Nepakenkė, tikrai.
Patiekalas pigus, su labai nedaug faršo galima skaniai pamaitinti šeimyną.
Lengva pagaminti, ikišai į orkaitę ir ramu.
Be to, ir namai sušyla.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011