Kmynų/kadagio uogų mišinukas kiaulienos kepsniams

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Kaipo prigimtinė  mėsėdė 😆 , nuolat eksperimentuoju su įvairiais prieskoniais. Kiaulienos kepsniams “išradau” tokį labai paprastą  ir skanų  mišinuką iš tradicinių mūsuos prieskonių, kuriuos sumalu …”prieštvanine”  kavamale.

REIKIA: –kmynų (beveik artipilnis kavamalės indukas),  6-7 kadagio uogos (nebūtina pirkt PC, gerokai praktiškiau -rudeniop, kai grybų metas,  miške uogyčių nuo kadagių prisiskint ir išdživinti -kad ir orkaitėje),   žiupsnelis  juogųjų pipirų,   5-6 kvapnieji pipirai.

Visa tai permalam kavamale ir tepam ant kepsnelių. Po to -jei yra -tikrai nekenks bazilikai ar salierai(bet galima apsieiti), būtinai – druskos, česnako. Marinavimui paprastai naudoju Vorčesterio padažą.

Pernakt pamarinuojam ir kepam -ar orkaitėje, ar aliejuje ant keptuvės -čia jau nesvarbu.Bet tikrai laaabai skanu !

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011