Skorpionžuvė , troškinta su moliūgų, saulėgražų sėklomis bei pomidorų sultimis

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

no comments  
 Turėjau truputį skorpionžuves file atraižėliu, paskaninau “Garam Masala” prieskoniais, druskytes įbėriau ir palikau 5 minutėms. Tada pakepinau svogūniuką ir kai jis tapo skaidrus, sudėjau žuvies gabalėlius. Kai iškepė, paragavau -kažko  tarsi trūko… Šliukštelėjau lašą “Tymbark” pomidorų sulčių  – su čili pipirais, ir įbėriau didelę saują skrudintų moliugų ir saulėgražų sėklų.  Gavosi toks nei indiškas, nei kinietiškas patiekalas 😛  Bet visai skanu .Jaučiu, su ryžiais išvis dieviškas skonis  būtų 😆 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011