FARŠIRUOTI KALMARAI
|1 komentaras
Daja
4 kalmarai (gali but šaldyti) po 250g,
virtų ryžių – apie120 g pokelis,
morka,
svogūnas,
obuolys,
prieskoniai žuviai,
smulkintos prieskoninės žalumos,
pipiriukų, druskos,
žuvies ar vištienos sultinio 2 kubelius – jei jokio kitokio nėra,
indelis grietinės .
Kalmarus nuplikyti, nulupti, išdoroti. Morką sutarkuoti, svogūną susmulkinti, pakepinti. Sudėti prieskonius, tarkuotą obuolį, maišyti su ryžiais ir kišti masę į kalmarus, užsegti krapštuku.Deti kalmarus į skardą,užpilti grietinės(ar majonezo) ir sultinio mišiniu. Kišt į karštą orkaitę ir kepinti iki parusvėjimo.
Aciu uz recepta,manau bus labai skanu.