FARŠIRUOTI KALMARAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Daja

4 kalmarai (gali but šaldyti) po 250g,
virtų ryžių – apie120 g pokelis,
morka,
svogūnas,
obuolys,
  prieskoniai žuviai,
smulkintos prieskoninės žalumos,
pipiriukų, druskos,
žuvies ar vištienos sultinio 2 kubelius – jei jokio kitokio nėra,
indelis grietinės .

Kalmarus nuplikyti, nulupti, išdoroti. Morką  sutarkuoti, svogūną susmulkinti, pakepinti. Sudėti prieskonius, tarkuotą obuolį, maišyti su ryžiais ir kišti masę į kalmarus, užsegti krapštuku.Deti kalmarus į skardą,užpilti grietinės(ar majonezo) ir sultinio mišiniu. Kišt į karštą orkaitę ir kepinti  iki parusvėjimo.

panašūs įrašai

One Response to “FARŠIRUOTI KALMARAI”

  1. rimas says:

    Aciu uz recepta,manau bus labai skanu.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011