» Užkandėlės su rūkyta lašiša SKANAUS, VISADA!

Užkandėlės su rūkyta lašiša

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 3.67 iš 5)
Loading...

Markeris

Karts nuo karto, kai pabosta sumuštiniai, nusiperku lavašą ir:
1 variantas : tepamas varškės sūrelis (naudoju RAMA su žolelėm arba su bazilikais ir pomidorais). Ištepi lavašą, pridedi salotų lapų, galima kiaušinio ir rūkytos lašišos. gerai suvynioji ir supjaustai riekelemis.

2 variantas: susmulkini lašišos gabaliukus, padarai padažiuką – citrinos sultys, alyvų aliejus ir medaus (padažo nedaug, turi su lašiša susimaišyti į vientisą masę), kaparėliai, krapai. Sumaišai viską su lašišos gabaliukais ir dedi ant pakepintos baltos duonelės (aš tosteryje apkepu).

3 variantas (copy/paste )Salotos su rūkyta lašiša ir krevetėmis

200 g nuluptų krevečių,
400 g rūkytos lašišos, supjaustytos juostelėmis,
tarkuota vienos citrinos žievė ir sultys,
8-10 supjaustytų šviežio baziliko lapų,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
8-10 įvairių salotų lapų,
4 išilgai perpjauti laiškiniai svogūnai,
pusė agurko pailgomis riekelėmis.
Padažui:
5 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai baltojo vyno acto,
druskos ir pipirų.
Į lėkštę kloti salotų lapus. Sudėti lašišos gabaliukus, krevetes, baziliką ir petražoles, Užpilti padažu ir puošti agurko riekelėmis bei svogūnų laiškais.

4 variantas – Krekeriai su lašiša

krekerių (imu tuos, kur raudonuose pakučiuose),
200 g grietinės,
šalto rūkymo lašišos,
2 šaukšteliai smulkiai pjaustytų krapų.
Rūkytą lašišą supjaustyti labai plonais gabalėliais. Grietinę sumaišyti su krapais ir žiupsneliu druskos. Ant krekerio uždėti pusę šaukštelio grietinės masės, po to gabalėlį lašišos

5 variantas: paprasčiausi sumuštinukai (balta duona, sviestas, lašiša) bet BŪTINA riekelė kivio vaisiaus.

panašūs įrašai

One Response to “Užkandėlės su rūkyta lašiša”

  1. irena says:

    aš darau taip: krekerius aptepu sviestu, užtepu plonai krienų, gabalėlis šaltai rūkytos lašišos, ant viršaus pusę žalios vynuogės

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011