Pikantiški vištienos kepsneliai
|komentarų nėra
vertė vz
25 vienetai
1 kg vištienos filė
205 ml jogurto be priedų
1 šaukštelis čili miltelių
1 šaukštelis kurkumos
1 šaukštelis (kreuzkuemel) indiškas prieskonis. Nežinau lietuviško atitikmens
1 šaukštelis raudonėlio
1 šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
1 skiltelė trinto česnako
1. 25 medinius iešmelius 30 minučių sumerkti į vandenį, kad pamirktų ir nebūtų trapūs kepant grilyje.
2. Vištienos filė supjaustyti plonais rėželiais ir atsargiai sunerti ant iešmelių.
3. Jogurtą sumaišyti su visais prieskoniais.
4. Vištienos kepsnelius sudėti į keraminį ar stiklinį indą ir užpilti jogurtu su prieskoniais. Uždengus plėvele palikti keletui valandų ar visai nakčiai šaldytuve.
Retkarčiais juos reikėtų apvartyti, kad gerai iš visų pusių pasimarinuotų.
5. Kepti aliejumi suteptame grilyje 8-10 min. Patiekti su daržovėmis.