Troškinti aguročių griežinėliai su vištienos blynelių įdaru
|komentarų nėra
ziurke
Vakar sugalvojau taip: supjausčiau agurotį piršto storio riekėmis, iškabinau sėklas, pavoliojau miltuose, dėjau tas “barankas” į keptuvę su įkaitusiu aliejum ir į viduriuką pridėjau vištienos blynelių tešlos.
Vištienos “blyneliams”:
supjaustyti smulkiai vištienos file, užspausti česnako, dėti smulkiai supjaustyto svogūno,tarkuotos morkos, majonezo gerą šaukštą, prieskonių ir žolių, kokių tik geidžiat, viską išmaišius palaikyti 2 val. šaldytuve. Tuomet įmušam kiaušinį, įberiam porą šaukštų krakmolo ir -tešla paruošta.
Taigi :apkepiau viską iš abiejų pusių, sukroviau į stiklinį indą kepimui, užpyliau truputį grietinės padažo ir vėl apibarsčiusi žalumynais viską patroškinau.
Gal ir nieko naujo, manau panašių versijų galima prigalvoti tiek ir tiek, bet buvo labai skanu .