Troškinti aguročių griežinėliai su vištienos blynelių įdaru

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

ziurke

 Vakar sugalvojau taip: supjausčiau agurotį piršto storio riekėmis, iškabinau sėklas, pavoliojau miltuose, dėjau tas “barankas” į keptuvę su įkaitusiu aliejum ir į viduriuką pridėjau vištienos blynelių tešlos.

 Vištienos “blyneliams”:

  supjaustyti smulkiai vištienos file, užspausti česnako, dėti smulkiai supjaustyto svogūno,tarkuotos morkos, majonezo gerą šaukštą, prieskonių ir žolių, kokių tik geidžiat, viską išmaišius palaikyti 2 val. šaldytuve. Tuomet įmušam kiaušinį, įberiam porą šaukštų krakmolo  ir  -tešla paruošta.

Taigi :apkepiau viską iš abiejų pusių, sukroviau į stiklinį indą kepimui, užpyliau truputį grietinės padažo ir vėl apibarsčiusi žalumynais viską patroškinau.
Gal ir nieko naujo, manau panašių versijų galima prigalvoti tiek ir tiek, bet buvo labai skanu .

 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011