» Sūdyta lašiša SKANAUS, VISADA!

Sūdyta lašiša

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

COPY
Prisiminiau seną, bet pamirštą lašišos  sūdymą užkandėlei. Tiesiog negaliu atsivalgyti. 😆 O paprasta- kaip 2*2 :D

1 kg žuvies imami 2 šaukštai druskos ir 1 cukraus. Tiesiog ištryniau be kaulo lašišą iš visų pusių, paguldžiau odele į viršų ant plastmasinės lentukės, uždengiau paspaudus su plėvele ir – šaldytuvan. Ryte –  nubėgusį skystį išpyliau kriauklėn. Plonai papjaustyti gabaliukai ant batono- pasaka 😆

miglė

sūdymas “pagal Copy “- fantastika :!:
Tik aš dar krapų be gailesčio įtrenkiau, o ir druskos visgi nesurizikavau pilnos dozės imti -mažumytį sumažinau… Paužkandžiavau karališkai vakarienei ir ištrenkiau šaldiklin folija uždengus: kadangi sūri -nesuledės į luitą, o  Velykoms  bus faAAAAAntastika !!! :mrgreen:
O ir apskritai -akcijiniai lašišonai/upėtakiai -jėga ;) Iš kaulų su mėsgalių likučiais, odos, galvos dar ir  “prabangią” :lol:žuvienę išviriau… ;)

panašūs įrašai

One Response to “Sūdyta lašiša”

  1. Ramune says:

    Viskas puiku, bet dar reikėtų pabarstyti baltaisiais pipirais. Tada labai skanu.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011