Vištienos krūtinėlės, įdarytos bananais

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

zuvele
 past/copy

Radau lengvą vasarinį patiekalą, pati panašiai dariau,tik įdarą šiek tiek kitokį gaminau, mat vyrams ne visada tokie egzotiski patiekalai patinka.  jie labiau tradicinius megsta. 🙂

Reikalingi produktai :4 Vištienos krūtinėlės
3 Susmulkintos sausos figos
2 Supjaustyti kubeliais bananai + 2 bananai, supjaustyti 10 cm ilgumo riekėmis
2 arbatinis šaukštelis šviežio susmulkinto rozmarino
50 g Gorgonzolos sūrio
2 arbatinis šaukštelis aliejaus
1 arbatinis šaukštelis medaus
3 Raudonieji pipirai
Druska, pipirai
Gamybos procesas (4 asmenims)

1) Padarykite 5 cm ilgio įpjovą (suformuokite „kišenėlę“) storojoje kiekvienos vištienos krūtinėlės dalyje. Sumaišykite figas, bananus, rozmariną, sūrį, džiūvėsėlius, druską bei pipirus. Į kiekvieną „kišenėlę“ įdėkite po ketvirtį gautos masės. Įpjovos uždengimui naudokite dantų krapštukus.
2) Troškintuve gerai įkaitinkite aliejų. Įdėkite paruoštas vištienos krūtinėles ir pakepkite abi puseles maždaug po 4 minutes. Abi apkeptų vištienos krūtinėlių puses ištepkite medumi. Sudėkite vištieną į negilią lėkštę. Į tą patį troškintuvą sudėkite raudonuosius pipirus ir bananus. Pamaišydami kepkite maždaug 3 minutes.

Patiekite vištienos krūtinėles su pakeptais pipirais ir rozmarinu.
Paruošimo laikas: 40 min.

 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011