RAUDONOJO VYNO MARINATAS JAUTIENAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

mole

0,5 šaukšto raudonojo vyno acto;1 stiklinė sauso raudonojo vyno;1-2 šaukšteliai cukraus;1 svogūnas;2 lauro lapeliai;3-4 gvazdikėliai;rozmarinų;0,25 šaukštelio garstyčių miltelių;druskos.

Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje.
Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą,
 sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite.
Tinka vartoti atšalusį.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011