LYNO RAGU

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 4.67 iš 5)
Loading...

mole

  • 750g lyno
  • 60g sviesto
  • 4 šaukštai konjako
  • 1 šaukštas miltų
  • 1 svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 0,5 stiklinės sauso raudono vyno
  • lauro lapų, krapų
  • petražolių
  • mairūno.

Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius pakepinkite svieste ir įberkite miltų. Įpilkite truputi vandens ir padarykite tyrę. Supilkite vyną ir padažą užvirinkite. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Pasūdykite. Sudėkite nuluptus žuvies gabaliukus. Nemaišę kepkite apie 5 minutes. Konjaką supilkite į samtį ir uždekite. Poto konjaką supilkite į troškinį. Troškinkite dar apie 20 minučių. Į pusdubenį baltos duonos riekutes, o ant jų uždėkite po žuvies gabaliuką ir apipilkite padažu.   

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011