KOPŪSTŲ PYRAGAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

valkatinė

Kopūstus (pusę šviežios galvutės) susmulkinę apkepinam su šviežia paprika, puse svogūno, druska/pipirais, kitais kopūstams tinkamais prieskoniais apibarstome.
Imam faršo apie 100-150 g. Jį ruošiam kaip maltinukams, bet nededam džiūvėsių ir kiaušinio įmušt nereikia. Bet vandens negailim- kad labai skystas būtų. Pridedam susmulkinto svogūno, krapų,  salsvos prieskonių guliašui ar kitokių patinkančių. Troškiname, pripylę šiek tiek aliejaus keptuvėje, apie 10 min. Gabaliukus išdraskome. Skystimą paliekam keptuvėje,o faršą – kiek pravėsusį, sumaišom su keptais kopūstais.
Po to įtrupinam 2 kapotus virtus kiaušinius , sumaišom viską -ir į trapios bemielės tešlos gabalą suvyniojam (arba į vieną dedi, kitu apkloji, priraižius paviršiuje skylių).Paviršiu dar gerai aptepam aliejum ir trynio plakiniu.Kepti apie 15 -20 min, kol gražiai apskrus.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011