VARŠKĖS SAUSAINIAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 6 , reitingas: 4.17 iš 5)
Loading...

jeje

Sausainiukai: Varskes 380g Sviesto 380g Miltų 500g Cukraus,druskos Varskę ir sviestą pertrinam per sietelį, beriam miltus ir truputi druskos, viska išminkom , atšaldom. Iškočiojam plona blyna (3-4mm), išspaudžiam formelėmis sausainiukus, pabarstom cukrum, su kočėlu švelniai pakočiojam -kad cukrus priliptų, ir kepam. Jeigu formelės, pvz.- mėnulis ar ančiukas – kepant issipučia pilvukas –  tai pati skaniausia vieta.

Tokie  štai vaikiški sausainukai – juos  labai mėgsta visa mano šeima. O jei pabarstysim druska ir kmynais – tiks prie alaus.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011