VARŠKĖS SAUSAINIAI
|4 komentarai
jeje Sausainiukai: Varskes 380g Sviesto 380g Miltų 500g Cukraus,druskos Varskę ir sviestą pertrinam per sietelį, beriam miltus ir truputi druskos, viska išminkom , atšaldom. Iškočiojam plona blyna (3-4mm), išspaudžiam formelėmis sausainiukus, pabarstom cukrum, su kočėlu švelniai pakočiojam -kad cukrus priliptų, ir kepam. Jeigu formelės, pvz.- mėnulis ar ančiukas – kepant issipučia pilvukas – tai pati skaniausia vieta. Tokie štai vaikiški sausainukai – juos labai mėgsta visa mano šeima. O jei pabarstysim druska ir kmynais – tiks prie alaus.
Labai lengvai paruosiami. Patiko 🙂
siuos sausinius darau ant kiekvienos progos. labai skaniai gaunas, bet tik kad nedetu druskos. esu tik 13 metu mergaite o man sie sausainiai labai aptiko kaip visai mano likusiiai seimai. Si recepta istraukiau is knygos kuria gavau nuo tevu kaledu proga. geras ir nesunkiai paruosiamas receptas ;] labai skanus
skanu ir lengva 😛 😉
Labai faini sausainiukai 🙂 tik kažkodėl miltų man suėjo kur kas daugiau… Bet labai skanu!