Ant grotelių keptas varškės sūris

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.50 iš 5)
Loading...

ziema
Šeimininkė naminius  sūrius iš ryto buvo sumacavojusi. Sūriai tai varškės, riebesni 22 proc. – įtrynė juos visokiais prieskoniais, česnaku, vieną apdėjo iš visų pusių rūkytais lašinukais, kitą –  pomidorais ir žolelėm visokiom, susuko  į foliją.

Tai gamtoje  dėjo į groteles ir ant laužo  žarijų kepė. Paskui, kai tie sūriai jau pašilo, išvertė į lėkštę, praskleidė foliją ir siuntė ratu. Kiekvienas savo šakute kniebė ir valgė, o kiti vis ragino neužlaikyti eilės, nes buvo baisiai skanu :). Man ypač patiko su lašinukais.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011