Karpis, keptas su cinamonu ir obuoliais.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 4.67 iš 5)
Loading...

Nuskutusi  žuvį, iš galvos žiaunas,  o vidurius – per skylę po kaklu išėmusi, ištryniau  ją druska/pipirais, krapais , česnaku ir cinamonu (šio -maždaug šaukštelis), prikišau  pilvan 3 nuluptų obuolių skiltelių (kurios netilpo – suvyniojau į foliją kaip triufelinį saldainį ir šalia žuvelioko ant skardos padėjau) .  Kepiau orkaitėje, suvyniojusi į foliją, apteptą aliejumi, apie pusvalandį, 180 laipsnių  karštyje.Baigiant kepti -foliją nuo paviršiaus pašalinau -kad apskrustų.  Su bulvėmis labai skanu.I r, svarbiausia, tie obuoliukai, kurie žuvies pilve buvo, neištižo,  pokiečiai liko – šalia virtų bulvyčių su sviestu puikus  garnyro papildas  😉

Beje – jeigu perkame skrostą karpį, vidun sudėliojus obuolius  papilvę susiuvam siūlais.Skonis nesikeičia 😉

Miglė

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011