BALANDĖLIAI, ĮDARYTI DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS IR RYŽIAIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

karka

Paruošiame kopūsto lapus, kaip įprasta balandėliams ir  gaminame ĮDARĄ:
Susmulkiname dar sausus baravykus. Į puoda sudedame ryžius ir smulkintus baravykus. Kas nealergiškas Vegetai, gali įdeti jos truputį :). Apvirtus ryžius su grybais paliekame tame pačiame puode, kurį uždengiame, kad pastovėtų. Susmulkiname svogūnų (aš imu porą didelių galvų), apkepiname truputyje aliejaus ir dedame į ryžių – grybų masę. Gerai išmaišome. I paruoštus kopūstų lapus dedame įdaro ir gaminame balandėlius. Ant puodo dugno dedame susmulkintų kopūsto lapų, svogūno, ant viršaus sudedame balandėlius, užpilame vandens, prieskonių ir troškiname. Kadangi ryžių masė būna beveik išvirusi, o baladėlių lapai apvirti, tai uztenka 20 – 30 minučiu. Po to užpilame is skardinės smulkintais pomidorais savo sultyse ir dar troškiname 10 minučiu. Megstantiems padažus, galima pasidaryti baltą padažą ir juo užpilti balandėlius. Aš užpyliau dviem pakeliais sausos grybų sriubos. Gavosi liuks 🙂

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011