“Pesto” su grybais
|komentarų nėra
vz
Reikia: puslitrio virtų grybų, 500 gr makaronų, svogūno, 100 gr neriebios šoninės, 200 gr grietinės, trupučio aliejaus.
Užkaičiame virti makaronus. Kol jie verda, gaminame pesto: smulkiai supjaustytą svogūną ir šoninę pakepiname, virtus grybus mikseriu susmulkiname iki košės ir supilame ant svogūnų-šoninės. Maišant kiek apkepame ir supilame grietinę. Visą masę, pamažinus kaitrą, pakaitiname apie 10 min.
Į lėkštes dedame išvirtus makaronus o ant jų – grybų pesto. Iš viso gaunasi 4 porcijos laaaaabai alkaniems zmonėms. Tikrai labai sotu. Aš manau, kad tokių variacijų gali būti ir daugiau. Galima nedėti šoninės, galima viska skaninti ne grietine o pomidorų padažu. Tad skanaus!