PIENE TROŠKINTA MENKĖ SU PADAŽU

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 6 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

molė

1 menkė;1 stiklinė vandens ;2 stiklinės pieno; druska ; pipirai ; lauro lapai ;1 svogūnas; 1 morka; 25 g fermentinio sūrio .

Žuvį išvalome, supjaustome gabalais, pasūdome ir palaikome 1 val.
Puodo apačią išklojame morkos griežinėliais, sudedame žuvį, užpilame vandeniu ir pienu, įdedame perpjautą svogūną, įberiame druskos, pipirų, lauro lapų ir verdame ant mažos ugnies 30 min.

Gamindami padažą, iš puodo išgriebiame virtas morkas, svogūną, juos pertriname, įberiame tarkuoto fermentinio sūrio, įpilame truputį žuvies sultinio (jei reikia).

Šiuo padažu užpilame troškintą žuvį.

Valgome su virtomis bulvėmis ar bulvių koše ir marinuotomis daržovėmis.

panašūs įrašai

One Response to “PIENE TROŠKINTA MENKĖ SU PADAŽU”

  1. Valentina says:

    Ieva, jei dar nesate rasvaugi, pabandytike Tofu sojos sūrį, gal galėtų Jums būti šioks toks pakaitalas paprasto pieno sūriams, nes jis augalinis ir jame nėra laktozės. Ypač rekomenduoju, kai sūris patiekale yra ne pagrindinis ingredientas, nes kiek žinau tofu sūrio skonis ne visiems patinka.Indre, ačiū. Sėkmės! Kodėl sunku surasti baklažaną? Gal šiuo metu tiesiog atostogauji toli nuo civilizacijos ir naudoji tik ekologiškas sezonines daržoves?

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011