Padažas virtai vištos krūtinėlei

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Genija

Imam samtį vištienos sultinio (verdu su bulvėmis ir morkomis, svogūnais ir lauro lapais).
Įpilam 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, bet ŠVELNAUS skonio (kuo geltonesnį imkit).
Nulupam ir supjaustom gerai prisirpusį  aromatingą pomidorą ( ne olandiską 🙂 )
Įpilam šlaką išlaikyto chereso vyno acto (Vinagre de Jerez Reserva)
Oregano
Baziliko
Druskos
Imečiau dar virtą bulvę( geresnė tekstūra ir švelniau gaunasi, bet jei neturit – nebutina).
Toliau viska  išsukam blenderiu ir žiurim, ko trūksta pagal skonį  – to ir įdedam dar. Kiekius surašiau iš akies, niekad nematuoju.

Kai padažas pagamintas, dedam traškių salotų į dubenį, žalių ir juodų alyvuogių, būtinai  -baltojo svogūno, ant viršaus dedam virtą  krūtinėlę, išskaidytą į mažesnius plaušelius ir pilam daug to padažiuko.

PS. Jei neturit chereso acto ir butinai išlaikyto, nepilkit paprastojo. Žinau, kad LT galima pirkti Modenos balzaminį. Manau,  kad tiks.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011