BULVIŲ VYNIOTINIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

COPY

1kg virtų bulvių, 200g miltų, malto muškato, 1 kiaušinis tešlai, 1 –aptepimui.

Įdarui- grybų arba mėsos, svogūnų , prieskonių mėgstamų.

Is bulvių, miltų, kiaušinio , muškato išminkome kietoką tešlą, maždaug 1cm storio,  ja iškočiojame ant gerai pamiltuotos lentos. Ant viršaus klojame įdarą. Virta mėsa ar grybai- sumalti ir pakepinti keptuvėje su svogūnais ir prieskoniais.Susukame visa tai į vamzdelį ir pjaustome skrituliukais- piršto storio.Kepimo indą ištepame riebalais ir barstome džiuvėsiais.Dedame ten mūsū skrituliukus, aptepame kaiušinio plakiniu. Galima dar pabarstyti džiūvėsiais arba tarkuotu sūriu.Kepti orkaitėje apie 0’5 val. Tinka patiekti su padažu- krienų, pomidorų ar svogūnų.

panašūs įrašai

2 Responses to “BULVIŲ VYNIOTINIS”

  1. nija says:

    Na”copy”dabar jau lipsiu ant tavo sąžinės 😆

  2. nija says:

    Aš dar nebaigiau…Tavo patiekalą ruošiu savo gimkei,internac.svečiams,tad tikiuos neapsvilti ar tiksliau neprisvilti!Išsirinkau todėl,kad tai kažkas tarpinio tarp mūsų nac.bulvių ir kitų tautų patiekalų.Manau man dar teks tau greitu laiku padėkoti!

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011