D R E B U Č I A I
|komentarų nėra
Sultinio drebučiai
Sultinys 100
Želatina 4,0
Sultinys, pridėjus pipirų, 5 min. paverdamas. Į jį supilama sultinyje išbrinkinta želatina, pakaitinama, pasūdoma, perkošiama ir sustingdoma.
Vištienos drebučiai su pomidorais
Vištienos sultinys 50
Pomidorų sultys 50
Želatina 4
Pomidorų sultys ir vištienos sultinys pakaitinami, pridedama išbrinkinta želatina ir kaitinama, kol ji ištirpsta. Po to išpilstoma 0,5–1 cm storio sluoksniu į skardeles ir sustingdoma.
Pomidorų drebučiai
Pomidorų sultys 100
Želatina 3,0
Citrinų rūgštis 3, 3
Citrinų žievelė 0,05
Vanduo 5
Pomidorų sultys su pipirais ir citrinų žievelėmis užvirinamos, perkošiamos, pridedama išbrinkintos želatinos, citrinų rūgšties, druskos ir pakaitinama. Po to išpilstoma 1 cm storio sluoksniu į skardeles ir sustingdoma.
Pomidorų drebučiai su majonezu
Majonezas 67
Pomidorų padažas 33
Želatina 2
Pomidorų padažas sumaišomas su majonezu, pridedama ištirpintos želatinos ir sustingdoma.
Šaltinis: ” Maisto gaminimas ir receptai”