D R E B U Č I A I

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Sultinio drebučiai

Sultinys  100
Želatina 4,0

Sultinys, pridėjus pipirų, 5 min. paverdamas. Į jį supilama sultinyje išbrinkinta želatina, pakaitinama, pasūdoma, perkošiama ir sustingdoma.

 Vištienos drebučiai su pomidorais

Vištienos sultinys  50
Pomidorų sultys 50
Želatina 4

Pomidorų sultys ir vištienos sultinys pakaitinami, pridedama išbrinkinta želatina ir kaitinama, kol ji ištirpsta. Po to išpilstoma 0,5–1 cm storio sluoksniu į skardeles ir sustingdoma.

 Pomidorų drebučiai
Pomidorų sultys 100
Želatina 3,0
Citrinų rūgštis 3, 3
Citrinų žievelė 0,05
Vanduo 5
Pomidorų sultys su pipirais ir citrinų žievelėmis užvirinamos, perkošiamos, pridedama išbrinkintos želatinos, citrinų rūgšties, druskos ir pakaitinama. Po to išpilstoma 1 cm storio sluoksniu į skardeles ir sustingdoma.

 Pomidorų drebučiai su majonezu

Majonezas 67
Pomidorų padažas 33
Želatina 2

Pomidorų padažas sumaišomas su majonezu, pridedama ištirpintos želatinos ir sustingdoma.

Šaltinis: ” Maisto gaminimas ir receptai”

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011