Jautienos suktinukai a la Markeris

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Markeris

Išmušiau smarkiai mėsą, patepiau garstyčiomis ir mėsos prieskoniais, į vidų dėjau rūkytos mėsytes ir gabaliuką marinuoto agurko  . Susukau. Apkepiau svieste.
Sudėjau į kepimo indą. Padariau padažiuką: vynuogių sultys (pagal originalų receptą – raudonas vynas ir šaukštas cukraus, bet vyno neturejau)+sultinys(iš kūbelio) +keli šaukštai pomidorų padažo.Padažą  užvirinau toje pačioje keptuvėje, kurioje kepiau mėsą, užpyliau ant suktinukų  ir  -iį orkaitę 1 valandai. :)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011