Oliverio erienos kepsniai
|1 komentaras
Mačiau, kaip Oliveris daro per Tango TV -OLIVERIO SHOW
Pasiėmė erienos mentės(6 gabalai) ,apibarstė rupia druska ir grūstais pipirais negailėdamas. Tada kiekvienoj peiliu padarė po 5-7 skyles (kad jo pirštas beveik visas ten sulįsdavo), ten į skyles kimšo šviežią rozmariną, druską ir pipirus.
Viską sudėjo į gilią skardą- kokius 3 violetinius svogūnus kiekvienai mentei (pjovė juos į 4 dalis ir dėjo kartu), maždaug po 1 šviežio česnako galvą kiekvienai mentei (taipogi pjovė į 4 dalis, kadangi šviežias -tai nelupo).
Ant to visko užpylė butelį raudono sauso vyno, viską gerai užklojo folija ir šovė į orkaitę – 180 laipsnių 2 valandoms.
PO TO ❗ pasiėmė su savim į nebaigtą statyti “fazendą” ir, kai suvažiavo draugai, tas mentes (jau, beje, atšalusias… ) dėjo ant grotelių, ir dar ~ 15-20 minučių kepė ant žarijų – vis paversdamas ir su šaukštu papildamas padažo iš skardos .
Laaabai skanus vaizdelis 🙂 O ir praktiška -piknikams 😉
Markeris
jauciu vaizdelis neblogas,ysivaizduoju kaip skaniai atrodo..