ĮDARYTAS MELIONAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

TETA

2 nedideli sunokę geltonieji melionai,
400 g braškių,
200 g rausvojo vyno,
4 šaukštai rudojo cukraus,
mėtų lapelių
plaktos grietinėlės keli šaukštai (galima ir nedėti)

Melionus nuplauti, nušluostyti, perpjauti pusiau. Gaunasi gražiau, jei melionius perpjausite  ne tiesiu pjūviu, kaip žymimas ekvatorius gaublyje, bet tokiais kampeliais, kraštai turėtų atrodyti taip- \/\/\/ Šaukštu išskobkite sėklas. Pagilinkite įdubą išpjaudama šiek tiek minkštimo. Jį supjaustykite kubeliais.
Braškes nuplaukite, nuvarvinkite. Mažesnes palikite sveikas, o didesnes perpjaukite pusiau.

Meliono vidų subadykite šakute. Minkštimą supjaustikite kubeliais, braškes į kelias dalis. Viską sukrauti atgal į melioną (aišku be sėklelių :D ) Užpilkite rausvuoju vynu. Apibarstykite ruduoju cukrumi.
Paduoti gražiausia stikliniame dubenyje papuošus plakta grietinėle ir mėtos lapeliais.

Svarbiausia, kad pagaminama labai greitai- jei viskas , prieš patiekiant, bus išimta iš šaldytuvo :D :lol:

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011