Jogurtinis keksas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 4.67 iš 5)
Loading...

Di

3 stiklinės miltų,
1 1/2 stiklinės cukraus,
1 stiklinė sviesto,
4 kiaušiniai,
2/3 stiklinės jogurto,
1 v. š mielių,

Suplakame sviestą, cukrų, kiaušinius, jogurtą. Išmaišome su miltais, mielėmis. Formą ištepame sviestu, supilame masę ir leidžiame pakilti. Kepame keksą apie valandą.

panašūs įrašai

6 Responses to “Jogurtinis keksas”

  1. greta says:

    labai skanus ir graitas keksas :)))) ^_^

  2. greta says:

    kokiu karstumu reike?

  3. migle migle says:

    manau, kad kažkur apie 180 laipsnių…

  4. greta says:

    aciu jau dabar bandau kepti

  5. greta says:

    is kur suzinojai si recepta?

  6. […] pagrindas imtas iš čia, priedai – iš galvos. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You […]

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011