Kepta skorpionžuvė brokolių, morkų ir bulvių košės patale
|komentarų nėra
no comments
Žuvies file supjausčiau juostelėmis, šiek tiek pasūdžiau, užbarsčiau maltos kalendros ir su svogūnais apkepinau keptuvėj. Turiu namie du porcijinius molinius indus kepimui, taigi…
Apkeptą žuvį su svogūnais sudėjau ant indelių dugno. Tada dėjau sluoksnį smulkiais žiedynais suskirstyto ir blanširuoto brokolio. Kitas sluoksnis buvo morkų, pjaustytų skridinėliais, o viršutinis sluoksnis – bulvių košė. Bulvių košę dariau tik su grietinėle, dar šv.krapų žiupsnelį įmečiau.
Tiesa,į žuvį pridėjau ir krapų, ir petražolių. Manau būtų tikęs ir pomidoras . Mmmm koks skanus apkepas gavosi- fantastika 🙂 🙂 🙂